Contactaanvraag

Drainage

Drainage van de galweg via stents is een effectief alternatief voor chirurgie. Bij patiënten met kwaadaardige biliaire obstructies is het een palliatieve methode. Patiënten met goedaardige biliaire vernauwingen kunnen ook worden gestent om tijdelijk geelzucht te verhelpen of het kan worden gedaan in gevallen waarin chirurgie niet geschikt is. Biliaire stents die zijn vervaardigd van plastic, worden meestal gebruikt voor korte- en middellangetermijnindicaties. Ze kunnen meestal worden verwijderd. Stents die zijn vervaardigd van metaal worden gebruikt voor patiënten die deze langduriger nodig hebben.

Tijdens het invoeren van plastic of metalen stents wordt de geleider of introductiekatheter vooruitgeschoven over een voerdraad via het werkkanaal van de duodenoscoop in de papilla. Er wordt fluoroscopische en endoscopische visualisatie gebruikt om te waarborgen dat de stent optimaal wordt geplaatst. Het distale uiteinde van de stent wordt meestal 1-2 cm voorbij de obstructie uitgeschoven en het proximale uiteinde van de stent wordt meestal uitgestoken gelaten in het duodenum. De stent wordt vervolgens geïmplementeerd door de geleider of introductiekatheter te bedienen, terwijl de optimale positie van de stent wordt bevestigd met behulp van fluoroscopische beeldvorming. Bij sommige patiënten kan vanwege de vernauwing of stenose dilatatie voorafgaand aan het invoeren van de stent vereist zijn.

Drainage met dubbellaags plastic stents

Drainage met dubbellaags plastic stents

Drainage met conventionele plastic stents

Drainage met conventionele plastic stents

Olympus biedt een groot assortiment plastic biliaire & pancreatische stents. De plastic stents zijn verkrijgbaar in aantal verschillende vormen, lengtes en diameters, zodat de arts de ideale stent voor iedere patiënt kan kiezen. Ze kunnen voorgeladen op een geleidekatheter worden geleverd voor extra gemak. De dubbellaags plastic stents van Olympus hebben een uitzonderlijk glad binnenkanaal. Dit leidt tot een langere doorgankelijkheid in vergelijking met conventionele plastic stents. Dit verbetert gemak voor de patiënt en arts.

De metalen stents van Olympus hebben een unieke celgeometrie en worden vervaardigd van de vormgeheugenlegering Nitinol, waardoor ze superieure radiale kracht en grote flexibiliteit hebben. Ze worden geleverd met een optimaal ontworpen introductiekatheter die het invoeren in de papilla en de passage door een vernauwing mogelijk maakt. Deze functies zorgen voor een uitzonderlijk patiëntencomfort en een hoge mate van controle door de arts.

Contact en Ondersteuning

Waarmee kunnen we u helpen?

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar antwoorden, een probleem wilt oplossen of ons simpelweg wilt spreken, u kunt hier contact met ons opnemen.

Naar Contactaanvraag

Activiteitenkalender

Ontvang meer informatie over onze gecertificeerde internationale trainingscursussen door medische experts in meer dan 25 referentiecentra in 13 landen in Europa.

Om onze trainingen en evenementen

Mediacenter

Ontdek ons mediacenter met meer informatie over onze producten en diensten, zoals brochures, documenten, beelden en video's.

Om onze Mediacenter

Deze site is alleen bedoeld voor inwoners van de Europese Unie, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Goedgekeurde productindicaties, -registraties en -presentaties kunnen per land verschillen. Ga voor andere landen naar de wereldwijde website van ons bedrijf, op www.olympus-global.com , of de bedrijfswebsite van uw land, voor informatie over de beschikbaarheid van onze producten in uw woongebied en voor de meest recente registratiegegevens en het meest recente productlabel.

V-System
ERCP

V-System

Breid uw opties uit - schroef uw verwachtingen op

meer