Bezoek ons nieuwe opleidingsportal voor de gezondheidszorg

Ervaar Olympus Continuum - onze internationale toegangspoort tot professioneel onderwijs met opleidingscentra over de hele wereld, een vraaggestuurde bibliotheek en educatiemogelijkheden, waaronder online cursussen en e-learnings.

Ontdek Continuum

Ontdek onze vooruitstrevende faciliteiten

Onze vooruitstrevende leercentra over de hele wereld beschikken over de nieuwste medische technologie. In de leercentra koppelen we experts aan mensen die hun vaardigheden willen ontwikkelen in praktijkgerichte trainingen.

Ontdek onze trainingscentra

Veelgestelde vragen

Hier vindt u een lijst met veelgestelde vragen over ons trainings- en leeraanbod. Als u hier geen antwoord op uw vraag vindt, neem dan contact met ons op via onze pagina Contact & ondersteuning

Selecteer het menupictogram Volgende linksboven op het scherm en klik op "Mijn profiel". Voer de wijzigingen aan uw profiel uit en klik onder aan het scherm op "Wijzigingen opslaan".

Gebruik voor de beste kijkervaring Chrome, Firefox, MS Edge of Safari.

Raadpleeg uw browserconfiguratie om een pop-upblokkering uit te schakelen.

Het cursusaanbod wordt doorlopend vernieuwd. Bezoek ons Olympus Continuum opleidingsportal. Hier vindt u een verscheidenheid aan virtuele (Virtual Medical Expert Training) en live trainingsformaten (Medical Expert Training) om aan uw behoeften te voldoen. Vanaf de hoofdpagina kunt u bladeren door de cursussen die door Olympus Europe worden georganiseerd, evenals door de e-learnings en regionale trainingen, gesorteerd op categorie.

Als u uw favoriete categorie (specialisme) opent, vindt u een lijst met alle beschikbare cursussen en een kalenderoverzicht ernaast. Selecteer een cursus voor gedetailleerde informatie over het cursusconcept en de beschikbaarheid van data.

U wilt weten of trainingen kunnen worden geboekt of beschikbaar zijn? Selecteer de cursus waarvoor u belangstelling hebt en klik op de link naar de trainingsgegevens. Daar ziet u de eerstvolgende data voor deze training, samen met informatie over eventueel nog beschikbare plekken. Open Olympus Continuum (https://continuum.olympusprofed.com), klik op "Opleidingsportal" en registreer u in het portal. Blader omlaag en selecteer de categorie waarvoor u belangstelling hebt.

Selecteer de training waarvoor u belangstelling hebt en navigeer naar de rechterbovenhoek van de cursusweergave. Daar vindt u de knop "INSCHRIJVEN VOOR DEZE SESSIE", waarmee u een lijst met beschikbare data opent. Selecteer simpelweg uw voorkeursdatum en bevestig uw aanvraag. Houd er rekening mee dat bij sommige cursussen om aanvullende informatie wordt gevraagd voordat u als deelnemer wordt geaccepteerd. Lees uw e-mails en meldingen zorgvuldig door.

Wilt u weten wanneer u de bevestiging en gegevens voor uw geboekte cursus ontvangt? De aanvullende informatie wordt ongeveer vier weken vóór de start van de training opgestuurd. Lees uw e-mails en meldingen zorgvuldig door, zodat u op de hoogte blijft van elke stap in uw leertraject. Uw inschrijving voor de cursus wordt op korte termijn gecontroleerd en bij goedkeuring ontvangt u een e-mail met de inschrijfbevestiging. U kunt de gegevens ook downloaden vanaf het tabblad "Inhoud", zodra u bent goedgekeurd in de training.

Als u belangstelling hebt voor een volgeboekte cursus, raden we aan om u toch in te schrijven. Op het moment dat er extra of vervangende plekken beschikbaar komen, wordt u zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Voor de sessies zijn vaak maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Als u geen beschikbare sessie kunt vinden, kunt u contact opnemen met uw plaatselijke Olympus-vertegenwoordiger via de koppeling: https://www.olympus-europa.com/company/en/contact/locations/

Selecteer het keuzemenu linksboven en klik op Mijn activiteiten om uw cursusscores, activiteit en status te zien. 

Als u de afsluitende cursus (evaluatie-enquête) hebt afgerond, kunt u als volgt op elk moment uw certificaat bekijken:

Selecteer "Mijn activiteiten" in het keuzemenu linksboven. In "Mijn activiteiten" selecteert u "Cursussen" en zoekt u de cursus die u zojuist hebt voltooid. Het certificaatpictogram zou helemaal rechts van de rij te zien moeten zijn. Hiermee kunt u uw certificaat downloaden of afdrukken.

Uw privacy en de beveiliging van uw persoonsgegevens zijn erg belangrijk voor ons. Elke entiteit heeft een wettelijke verplichting om de autoriteiten te informeren over de uitgevoerde activiteiten. Daarom is de lijst met identificatiegegevens afgestemd op het beleid en de regelgeving van elk land.

Contact & ondersteuning

Neem contact met ons op als u hulp nodig hebt of meer wilt weten over producten of oplossingen van Olympus. Wij helpen u graag.