Procedurevaardigheden en veilig en doeltreffend gebruik van Olympus producten perfectioneren

Olympus organiseert trainingen met medische experts en vooraanstaande ziekenhuizen. Deze trainingen verbeteren uw medische vaardigheden op een begrijpelijke manier om zo via professionele excellentie de patiëntenzorg te verbeteren.

Medical Expert Training
  • Share

Theorie en praktijk gecombineerd

Professionele opleiding is het snijpunt van alle gecombineerde product- en proceduregerelateerde kennis, evenals de unieke expertise op het gebied van educatie en training. We zien het als onze missie om de steeds voortschrijdende theorieën over technologie en toepassingen, waarbij Olympus voorop loopt, beschikbaar te maken voor eenieder die wil blijven leren en zijn of haar expertise wil perfectioneren. Professionele opleiding biedt de perfecte oplossing met verschillende trainingsmogelijkheden. Lezingen, discussies, praktijksessies en technologie-omgevingen combineren de theoretische en praktische uitmuntendheid die nodig is om de veiligheid en zorg voor patiënten en professionele zorgverleners te verbeteren.

Trainingen voor professionele opleidingen

Olympus biedt training aan in onderstaande categorieën. De trainingen aangegeven in grijs zijn momenteel niet beschikbaar of ingepland.

Endo-urologie
Endosonographie (GI)
GI - Imaging
Gastro-intestinale Endotherapie
Integratie in operatiekamer
KNO
Laparoscopie gynaecologie
Laparoscopische chirurgie
Laparoscopische urologie
Long
MET - Neurochirurgie
Open chirurgie
Reiniging en desinfectie
Service
Verpleegkundigen

Optimalisering van de trainingskwaliteit door middel van intercollegiaal onderwijs

Educatie kan naar een hoger niveau worden getild door altijd op de belangrijke details te letten. Door aandacht te besteden aan de verwachtingen van deelnemers aan een training kan Olympus de trainingskwaliteit doorlopend optimaliseren en zo verwachtingen overtreffen. In onze geavanceerd uitgeruste trainingscentra wereldwijd kan Olympus mensen samenbrengen die hun vaardigheden en kennis verder willen ontwikkelen. De kwaliteitsstandaard wordt continu naar een hoger niveau getild aan de hand van intercollegiaal onderwijs tijdens praktijksessies, lezingen en discussies, evenals interacties tijdens live chirurgie.

Medische opleiding voor professionals

Bezoek ons nieuwe opleidingsportaal voor de gezondheidszorg
Ervaar Olympus Continuum - onze internationale toegangspoort tot professioneel onderwijs met opleidingscentra over de hele wereld, een vraaggestuurde bibliotheek en educatiemogelijkheden, waaronder online cursussen en e-learnings.

Meer informatie

Onze trainingscentra

Contact & ondersteuning

Neem contact met ons op als u hulp nodig hebt of meer wilt weten over producten of oplossingen van Olympus. Wij helpen u graag.