Info over Olympus Medische Systemen

Bij Olympus Medische Systemen streven wij er elke dag naar om de kwaliteit van patiëntenzorg te verbeteren. Daarvoor ontwikkelen en ontwerpen wij toonaangevende, klinisch geavanceerde en zeer nauwkeurige technologieën en diensten. Met behulp van onze producten kunnen zorgprofessionals in talrijke specialismen in het lichaam kijken via endoscopische procedures. Op deze manier kunnen ze meer zien en meer doen. Het is onze gemeenschappelijke missie om patiëntresultaten te verbeteren, ongemak tot een minimum te beperken en het herstelproces te versnellen, dankzij onze focus op vroege detectie en een minimaal invasieve behandeling van veel verschillende aandoeningen. Bovendien dragen onze innovatieve technologieën en diensten bij aan een optimale workflow en maximale efficiëntie.

True to Life

Ontwikkelen van medische technologieën om alles uit het leven te halen

Bij Olympus vinden we dat iedereen de kans moet krijgen om alles uit het leven te halen. Elke dag ontwikkelen wij medische technologische oplossingen om de zorgstandaard te verhogen, ziekten te ontdekken en te behandelen. Maar bovenal ontwikkelen we deze technische innovaties om mensen over de hele wereld te helpen hun verlangens, interesses, dromen, ambities en hun leven waar te maken.
Deze filosofie noemen we: True to Life

Leer meer

Toonaangevend in vroege diagnose en een minimaal invasieve behandeling

Olympus biedt een uitgebreide reeks oplossingen voor vroege diagnose en minimaal invasieve therapie, geschikt voor vele aandoeningen. Onze uitgebreide ervaring op dit gebied heeft geleid tot de ontwikkeling van unieke technologieën en diensten, die minimaal voldoen aan de kritische eisen van artsen en chirurgen, maar deze nog vaker ver overschrijden. Tegelijkertijd dragen onze technologieën en diensten bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten en aan het reduceren van hun zorgkosten.

Vroegediagnose, minimaal invasieve therapie

Feiten over Olympus Medische Systemen

70%
Het wereldwijde marktaandeel van Olympus op het gebied van gastro-intestinale endoscopie bedraagt ongeveer 70%.


Meer dan
1200
verschillende Endo-Therapie hulpinstrumenten, in een allesomvattend portfolio voor endoscopische diagnose en behandelingen.

THUNDERBEAT
Dankzij de unieke integratie van zowel bipolaire energie als ultrageluidenergie is THUNDERBEAT het snelst groeiende energieapparaat. 3

Top 100 Wereldwijd innovatieve ondernemingen 2

Al meer dan
65jaar een aandeel in vroege diagnose.

Uitvinder van
's werelds eerste bruikbare
gastrocamera

7,35 miljoen coloscopieën worden in Europa jaarlijks uitgevoerd met endoscopen van Olympus (bij benadering). Endoscopische coloscopie is de meest effectieve methode voor vroege detectie van colorectale kanker. 1

Meer dan
6700
octrooien in de medische wereld.

Meer dan
500 volledig geïntegreerde OK's van Olympus zijn er in Europa geïnstalleerd sinds de introductie tien jaar geleden van de eerste geïntegreerde operatiekamer.

1 Zauber, Ann et al. (2012): Colonoscopic Polypectomy and Long-Term Prevention of Colorectal-Cancer Deaths, in: The New England Journal of Medicine, 366: 687-696.

2 http://top100innovators.stateofinnovation.com/

3 Op basis van interne analyse.

Samenwerken met dokters voor dokters

Sinds de uitvinding van 's werelds eerste bruikbare gastrocamera werkt Olympus doorlopend nauw samen met zorgprofessionals. Onze gemeenschappelijke missie is het ontdekken van betere en goedkopere oplossingen voor medische dilemma's. Olympus voegt zijn innovatieve vermogen in medische technologie en precisieproductie samen met vaardigheden van dokters. Dit leidt tot de best mogelijke resultaten voor patiënten en de gehele samenleving.

Integere partnerschappen

Olympus is volledig toegewijd aan het voeren van partnerschappen tussen de sector, zorgprofessionals en zorgorganisaties op eerlijke en ethische wijze en in volledige naleving van de wetten en voorschriften. Hieronder vallen:

  • Lidmaatschap van MedTech Europe en strikte naleving van de vijf basisprincipes van de Gedragscode voor ethische bedrijfspraktijken van MedTech:

    scheiding, transparantie, gelijkwaardigheid, documentatie, imago en perceptie

  • Uitgebreide training van medewerkers wat betreft wetten, regelgeving en interne regels.

  • Medical Affairs Division, gescheiden van de afdeling Sales & Marketing, voor beheer en bewaking van interacties met zorgprofessionals/zorgorganisaties; met inbegrip van grants en donaties aan goede doelen, klinische onderzoeken en professionele educatie.


Ontdek meer over naleving bij Olympus.

Contact & ondersteuning

Neem contact met ons op als u hulp nodig hebt of meer wilt weten over producten of oplossingen van Olympus. Wij helpen u graag.