Productinformatie

We bieden drie eenvoudige manieren om toegang te krijgen tot ons volledige productassortiment:

a) zoek naar onze producten in onze productzoekfunctie

a) bezoek onze website en selecteer uw gewenste medische specialiteit of oplossing of

b) bekijk onze producten door te bladeren in onze productcategorieën en toon alle producten.

Op onze zoekpagina voor product- en gebruikershandleidingen vindt u een groot aantal digitale gebruikershandleidingen om te downloaden. Ga eerst naar de zoekpagina voor product- en gebruikershandleidingen, selecteer "Gebruiksaanwijzing" en voer het gewenste artikelnummer of de naam van het artikel in.

Naar de zoekpagina

Helaas bieden wij op dit moment op de website geen prijsinformatie aan. Op verzoek zullen wij u zeker voorzien van eventuele prijsinformatie. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via de knop “Contact” op elke productpagina. U kunt ook hier contact met ons opnemen.contact

De specificaties vormen onderdeel van de productbrochures, die voor veel van onze producten kunnen worden gedownload.

Ga naar het gewenste product en scroll naar het downloadgedeelte om toegang te krijgen tot de productbrochure of stuur ons een korte aanvraag. Onze klantenservice zal u spoedig antwoorden en u de gevraagde specificatie(s) toesturen.

U kunt productgerelateerde media vinden op elke productpagina op onze website, indien beschikbaar. Voor video's kunt u ook op ons YouTube-kanaal kijken.

Op verzoek sturen we je graag extra video's toe, evenals andere media zoals beeldmedia. Gebruik gewoon de contactoptie om ons een kort verzoek te sturen. We zullen u spoedig antwoorden en de gevraagde media toesturen.

Dit is een zeer uitgebreid domein, dat te complex is om op onze website te behandelen. Als u specifieke vragen hebt over de producten van Olympus sturen wij u met alle plezier de gewenste informatie toe.

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.

Olympus biedt een volledig assortiment aan producten die nodig zijn voor een betrouwbare en geavanceerde reiniging en desinfectie van endoscopen.

Ga voor meer informatie over onze reinigings-/desinfectiemachines en producten voor opslag en drogen naar onze pagina over hygiëne en reiniging & desinfectie .

Als u een Gebruiksaanwijzing Reprocessing/handleiding voor uw Olympus endoscoop nodig hebt, verwijzen we u naar Waar kan ik Gebruiksaanwijzingen Bediening of Gebruiksaanwijzingen Reprocessing vinden? (zie hierboven).

Als u belangstelling hebt in onze training op het gebied van hygiëne en reiniging & desinfectie ga dan naar het gedeelte “Professionele opleidingen”.

Contact & ondersteuning

Is je vraag niet beantwoord of heb je nog hulp nodig, neem dan contact met ons op. We ontvangen je vraag graag.

Neem contact met ons op