Service-aankondigingen

Olympus biedt u de nieuwste updates over de TJF-Q180V duodenoscoop. Deze informatie is bedoeld voor onze klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Ga voor specifieke vragen over de Amerikaanse markten van Olympus naar

http://medical.olympusamerica.com/duodenoscope

JAARLIJKS CONTROLEPROCES

In de bijgewerkte gebruiksaanwijzing beschreven dat een jaarlijkse controle van de TJF-Q180V door servicepersoneel van Olympus nodig is. De eerste controle dient 12 maanden na aanschaf van een nieuwe TJF-Q180V endoscoop plaats te vinden, of 12 maanden na vervanging van het tangenliftmechanisme, zoals hierboven beschreven.

MET WIE KAN IK CONTACT OPNEMEN VOOR MEER INFORMATIE?

Als u vragen hebt of ondersteuning wenst, kunt u contact opnemen met uw Olympus-leverancier, die altijd voor u klaar staat. U kunt ook via onderstaand formulier contact opnemen met Olympus. Daarnaast wordt deze webpagina regelmatig bijgewerkt, zodat u op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Olympus biedt nogmaals zijn verontschuldigingen aan voor enig ongemak dat eventueel voortvloeit uit de implementatie van deze aanvullende maatregelen.

Ondersteuning

Als u gebruikmaakt van een TJF-Q180V en aanvullende vragen heb of ondersteuning wenst wat betreft de reiniging en reprocessing van uw TJF-Q180V, staan wij voor u klaar. Vul het onderstaande formulier in. Dan nemen wij contact met u op voor verdere ondersteuning.

Uw bericht

Olympus respecteert uw privacy. Zie a.u.b. onze  Privacyverklaring voor meer informatie over hoe we uw persoonsgegevens verwerken om uw vraag te kunnen beantwoorden.
* Verplichte velden