Professionele opleidingen

Een volledig overzicht van alle trainingen vindt u in het gedeelte “Professionele opleidingen”. Als u meer informatie over een training wilt, selecteert u de betreffende training. Dan wordt gedetailleerde informatie over de geselecteerde training weergegeven, zoals de doelstellingen, vereisten en kosten. Hier kunt u zich ook direct registreren.

Een actueel overzicht van alle beschikbare trainingen en de bijbehorende data vindt u in het gedeelte “Professionele opleidingen”. Zodra u de gewenste training hebt gevonden, ziet u de eerstvolgende data verschijnen. Voor een volledig overzicht van de data selecteert u de training. Dan wordt de pagina geopend, waarin alle momenteel geplande data voor de geselecteerde training worden weergegeven.

U wilt weten of trainingen kunnen worden geboekt of beschikbaar zijn? Selecteer de training waarvoor u belangstelling hebt in het gedeelte “Professionele opleidingen” en klik op de link naar de trainingsgegevens. Daar ziet u de eerstvolgende data voor deze training, samen met informatie over eventueel nog beschikbare plekken.

Wilt u zich registreren voor een training? Selecteer de training waarvoor u belangstelling hebt in het gedeelte “Professionele opleidingen” en klik op de link naar de trainingsgegevens. Daar ziet u de eerstvolgende data voor deze training, samen met informatie over eventueel nog beschikbare plekken. Als er nog plekken beschikbaar zijn, kunt u zich direct registreren.

Wilt u weten wanneer u de bevestiging en gegevens voor uw geboekte training ontvangt? De aanvullende informatie wordt ongeveer vier weken vóór de start van de training opgestuurd, om te garanderen dat de informatie correct is.

Wilt u op een wachtlijst worden gezet wanneer een training volgeboekt is? Selecteer de training waarvoor u belangstelling hebt in het gedeelte “Professionele opleidingen” en klik op de link naar de trainingsgegevens. Voor sommige trainingen kunt u zich opgeven voor een wachtlijst. Dit verschilt per training en per land.