Facilitering van de trainingen

Het professionele opleidingsnetwerk van Olympus organiseert fysieke trainingen in opleidingscentra van Olympus en in partnerziekenhuizen. Door de wereldwijde COVID-19-pandemie moeten er veranderingen worden doorgevoerd in de manier waarop Olympus Professional Education and Training & Education de fysieke Medical Experts- en Sales Training aanbiedt.

Om een veilige leer- en trainingsomgeving te waarborgen, treffen Olympus en haar trainingsmanagers de maatregelen die door de WGO, het RKI en de ESGE worden aanbevolen om het risico op infectie te verkleinen. We zorgen ervoor dat de hygiëneregels worden nageleefd op alle locaties van de trainingscursussen en dat de aanbevolen maatregelen worden toegepast in de organisatie van onze cursussen. Dit betreft ook mogelijke aanpassingen aan de locaties zelf.

  • Het aantal deelnemers is beperkt, zodat iedereen zich ook daadwerkelijk aan de afstandsregels kan houden. Voor elke ruimte wordt een maximum aantal deelnemers vastgesteld dat afhangt van de grootte van die ruimte.
  • Olympus zal de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen verstrekken aan alle deelnemers, en hun van te voren laten weten waar deze uit bestaan. Gedurende de hele trainingssessie is neus- en mondbedekking (mondkapje) zonder ventiel verplicht, behalve daar waar een afstand van 1,5 meter tussen de deelnemers kan worden gegarandeerd (zoals in eencollegezaal). Al het cursusmateriaal wordt digitaal verstrekt.
  • Medewerkers van Olympus volgen voortdurend de updates van overheden en gezondheidszorgorganisaties, en ook interne communicatie, zodat wij ons blijven afstemmen op de nieuwste ontwikkelingen.

Wij kijken uit naar een waardevolle trainingservaring en beantwoorden graag al uw vragen over COVID-19. Wij zullen dankbaar gebruik maken van de mogelijkheid tot persoonlijk contact met u.