Bestellen en retourneren

Stuur ons gewoon een contactverzoek en onze verkoopmedewerkers helpen je graag verder en doen je een individueel aanbod.

Momenteel is het niet mogelijk om onze producten online te bestellen. Om een specifieke offerte te ontvangen, stuurt u ons een bestelaanvraag via ons contactformulier en gebruikt u "Verzenden & retourneren" als onderwerp. Onze vertegenwoordigers nemen dan contact met u op.

Als u een live demonstratie van een Olympus medisch product wilt regelen, neemt u contact met ons op via ons contactformulier met als onderwerp "Verzenden & retourneren". Onze verkoopmedewerkers nemen dan contact met u op.

Wil je een bestelling plaatsen of heb je vragen over het retourneren van je product? Onze klantenservice helpt je graag verder. Stuur ons je verzoek via ons contactformulier en gebruik "Verzenden & retourneren" als onderwerp. Onze klantenservice neemt dan contact met je op.

Onze klantenservice helpt je graag verder. Stuur ons je verzoek via ons contactformulier en gebruik "Verzenden & retourneren" als onderwerp. Onze klantenservice neemt dan contact met je op.

Voor het terugsturen van producten naar ons geldt een vaste procedure.

1.) Retouraankondiging

Meld uw retour aan bij de Backoffice via telefoon 088 450 8103 of email verkoop@olympus.nl. U ontvangt per email voor de verdere afhandeling en het retour, een retourbevestiging. Voor een creditnota moet het geretourneerde artikel ongebruikt zijn, in de onbeschadigde en ongelabelde originele verpakking worden verzonden en binnen tien weken na ontvangst naar Olympus worden geretourneerd.

2.) Verzending

Stuur het artikel in de originele verpakking en zonder beschadiging. Het retouradres vindt u terug in de ontvangen retourbevestiging. Vergeet hierbij niet de retourbevestiging tevens mee te sturen voor een voorspoedige afhandeling.

3.) Creditnota

Na een geslaagde artikelcontrole ontvangt u een creditnota voor het geretourneerde artikel.

Contact & ondersteuning

Is je vraag niet beantwoord of heb je nog hulp nodig, neem dan contact met ons op. We ontvangen je vraag graag.

Neem contact met ons op