Voor een veiliger en betrouwbaarder gebruik, raden wij aan om uw browser te upgraden naar een van de volgende browsers:
For safer, more reliable browsing it is recommended that you upgrade your browser to one of these browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Perscentrum

PersberichtenBekijk alles

 • 01-11-2017

  Olympus biedt tijdelijk een aantal bonusaanbiedingen voor bepaalde OM-D-camera's en M.Zuiko-lenzen.

  Olympus presenteert vandaag een aantal speciale bonusaanbiedingen voor Olympus OM-D-camera's en M.Zuiko-lenzen. Wie tussen 1 november 2017 en 15 januari 2018 een van de geselecteerde producten (twee cameramodellen en zes lenzen) aanschaft, heeft recht op een teruggave van maximaal € 200,00 per aangeschaft product – en maximaal € 825,00 als alle producten worden aangeschaft.

  Lees meer Zet klaar om te downloaden Direct downloaden
 • 25-10-2017

  Olympus presenteert een serie M.Zuiko F1.2 PRO-primelenzen met twee nieuwe producten.

  Olympus heeft twee nieuwe F1.2 PRO-primelenzen uitgebracht: de M.Zuiko Digital ED 17mm F1.2 PRO en de M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 PRO. Deze twee lenzen vormen samen met de bestaande M.Zuiko Digital ED 25-mm F1.2 PRO een serie M.Zuiko F1.2 PRO-primelenzen, die wordt gekenmerkt door een verbazingwekkend compact en lichtgewicht system dat zorgt voor een ongeëvenaarde mobiliteit bij F1.2.

  Lees meer Zet klaar om te downloaden Direct downloaden
 • 31-08-2017

  Olympus OM-D E-M10 Mark III: de ideale reisgenoot

  Olympus heeft haar bekroonde OM-D-serie uitgebreid met een nieuw model: de OM-D E-M10 Mark lll. Deze prachtig ontworpen camera, die gebruikmaakt van veel toonaangevende technologieën die we ook bij andere modellen in deze serie tegenkomen, moedigt fotografen aan om de volgende stap te zetten en nog meer plezier te beleven aan fotografie.

  Lees meer Zet klaar om te downloaden Direct downloaden
 • 17-05-2017

  De nieuwe, uiterst robuuste Tough! TG-5 van Olympus is onder alle omstandigheden onverslaanbaar

  Als u op zoek bent naar de ultieme, robuuste camera om uw mooiste avonturen vast te leggen, is het goed te weten dat de beste camera in zijn soort nu nog beter is geworden. Met de TG-5 introduceert Olympus het nieuwe topmodel uit de Tough!-serie en deze camera beschikt over een aantal serieuze verbeteringen.

  Lees meer Zet klaar om te downloaden Direct downloaden
 • 15-05-2017

  Haal meer uit uw zomer met scherpe kortingen op geselecteerde OM-D-camera's en M.ZUIKO DIGITAL-lenzen

  Maak u op voor de zomer en profiteer van geweldige bonusaanbiedingen op Olympus OM-D-camera's en M.ZUIKO DIGITAL-lenzen. Wie tussen 15 mei en 15 juli 2017 één van de geselecteerde producten (twee cameramodellen en vijf lenzen) aanschaft, heeft recht op een aantrekkelijke bonuskorting (achteraf) van maximaal € 100,- per aangeschaft product en zelfs maximaal € 550,- als alle producten worden aangeschaft.

  Lees meer Zet klaar om te downloaden Direct downloaden
 • 08-05-2017

  Olympus OM-D E-M1 Mark II, OM-D E-M5 Mark II en PEN-F presteren nog beter dankzij belangrijke firmware-updates

  Vandaag worden een aantal belangrijke firmware-updates gelanceerd voor de Olympus OM-D E-M1 Mark II, OM-D E-M5 Mark II en Olympus PEN-F compacte systeemcamera's en de M.ZUIKO DIGITAL-lenzen.

  Lees meer Zet klaar om te downloaden Direct downloaden
 • 20-03-2017

  Olympus Nederland verhuist naar nieuwbouw op zorgboulevard Leiderdorp

  Vanaf vandaag is Olympus Nederland gevestigd op de zorgboulevard aan de Simon Smitweg 18 te Leiderdorp. Olympus vestigt zich in Leiderdorp omdat de ligging naast de A4 ideaal is qua bereikbaarheid en zichtbaarheid. De ligging in combinatie met het speciaal voor Olympus ontworpen innovatieve en transparante gebouw, zal de verdere groei van Olympus ondersteunen.

  Lees meer Zet klaar om te downloaden Direct downloaden
 • 08-12-2016

  Olympus DM-720: effectief time management voor jonge ondernemers

  Veel zakelijke meetings, regelmatig onderweg en veel mooie ideeën: jonge ondernemers van vandaag de dag leiden een druk bestaan. En dus zijn een gestructureerde aanpak en effectief time management van cruciaal belang. De nieuwe Olympus DM-720 voicerecorder kan hen daarbij helpen.

  Lees meer Zet klaar om te downloaden Direct downloaden
 • 08-12-2016

  Spraakopnamen met één druk op de knop – de Olympus VN-541PC is perfect voor studenten

  Studenten die efficiënter willen werken, beschikken met deze nieuwe recorder over een prima oplossing. De VN-541PC digitale voicerecorder van Olympus is een ideaal hulpmiddel bij de vele colleges, de grote stapel studiemateriaal en talloze tentamens.

  Lees meer Zet klaar om te downloaden Direct downloaden
 • 01-12-2016

  Nieuwe firmwareversie zorgt voor compatibiliteit

  Olympus streeft ernaar om continu verbeteringen door te voeren en deze aan haar gebruikers beschikbaar te stellen via regelmatige firmware-updates. De nieuwe firmware-updates voor de OM-D- en PEN-F-camera's zorgen voor de toevoeging van nieuwe functies en compatibiliteit met de nieuwste Olympus-producten.

  Lees meer Zet klaar om te downloaden Direct downloaden