Voor een veiliger en betrouwbaarder gebruik, raden wij aan om uw browser te upgraden naar een van de volgende browsers:
For safer, more reliable browsing it is recommended that you upgrade your browser to one of these browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Work at Olympus

We verwachten veel en u mag van ons hetzelfde verwachten

Olympus biedt een moderne werkomgeving en aantrekkelijke voorwaarden:

Een omgeving met horizontale hiërarchieën en snelle besluitvorming. We hechten veel belang aan een goede teamspirit, waar iedereen verantwoordelijk is voor elkaar en we elkaar allemaal ondersteunen. Openheid, vertrouwen, professionalisme en dialoog vormen de basis voor onze samenwerking.

Een allesomvattende verantwoordelijkheidszin wordt weerspiegeld in al onze handelingen. Daardoor zijn al onze handelingen duidelijk: gezaghebbend en volgens ethische richtlijnen, maar ook transparant en rechtvaardig. Een ander gevolg van deze ingesteldheid is een uniek engagement voor sociale verantwoordelijkheid in bijvoorbeeld kinderopvang of sociale en medische initiatieven.

We waarderen onze medewerkers als mensen die Olympus persoonlijkheid en karakter geven en onze garantie zijn voor commercieel succes. Daarom is de mening en de bijdrage van elke medewerker uiterst belangrijk – een continu leerproces vandaag vormt de enige manier om in de toekomst succes te boeken met baanbrekende oplossingen.

Mogelijkheden voor persoonlijke carrièreontwikkeling. We bieden ruimte voor ideeën, geven verantwoordelijkheid van bij het begin en vinden bijkomende opleiding zeer belangrijk. We wensen dat u uw eigen vaardigheden en professionele knowhow systematisch ontwikkelt en verruimt, zodat u uw persoonlijke carrière vorm kunt geven. Potentiële managers kunnen deelnemen aan ons internationaal management-ontwikkelingsprogramma.

Prestatiegerichte verloning. Het is zeer belangrijk dat onze medewerkers kunnen en willen presteren en daarom bieden we talrijke mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en de bijbehorende financiële beloningen. Zo is ons commissiesysteem nauw verbonden met het halen van doelstellingen en jaarlijkse beoordelingen van de medewerkers.