Voor een veiliger en betrouwbaarder gebruik, raden wij aan om uw browser te upgraden naar een van de volgende browsers:
For safer, more reliable browsing it is recommended that you upgrade your browser to one of these browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bijdragen aan de samenleving door in harmonie te leven met het milieu

Olympus hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen als wezenlijk bestanddeel van de bedrijfsfilosofie. De strategie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is gebaseerd op de leidraad “Bijdragen aan de samenleving door in harmonie te leven met het milieu“; MVO richt zich op vier terreinen:

  • Geneeskunde en gezondheidszorg
  • Cultuur en kunst
  • Wetenschap en techniek
  • Milieubeheer

Olympus ondersteunt internationale projecten in deze sectoren die een positieve bijdrage leveren aan de samenleving. Lees de desbetreffende pagina's hierna als u meer wilt weten over de ondersteunde projecten.

Lokale betrokkenheid: bijdragen aan de gemeenschap

Olympus heeft 34 dochterbedrijven in de regio EMEA. Om een bijdrage te kunnen leveren aan de lokale gemeenschap rond deze dochterbedrijven, stimuleert Olympus ook lokale en regionale initiatieven, zowel door ondersteuning van lokale projecten als door het aanmoedigen van de werknemers om vrijwilligerswerk te doen. Ga naar onze initiatieven voor lokale betrokkenheid als u meer wilt weten over onze lokale projecten.

Klik op de koppeling naar ons globaal MVO-rapport, in de downloadbalk rechts, als u meer wilt weten over de bedrijfsfilosofie “Social IN“.