Rungis, 01-10-2018 | Persbericht | Camera & Audio Olympus winteractie: Nog meer cashbackaanbiedingen op een selectie OM-D-camera's en M.Zuiko-lenzen

De "uw reis, onze bijdrage" cashbackpromotie wordt uitgebreid naar een breder aanbod van Olympus camera's en lenzen

Krijg meer voor minder met Olympus' nieuwe winteractie met een cashback tot 100 EUR op een aantal geselecteerde OM-D-cameramodellen en M.Zuiko-lenzen. Cashbackclaims kunnen voor verschillende modellen worden gecombineerd, alle aankopen tussen 1/10/2018 en 15/1/2019 uit het onderstaande assortiment geven recht op een cashbackbeloning.

Dit is het ideale aanbod voor iedereen die geïnteresseerd is in het overstappen van smartphonefotografie of van een grote en logge DSLR-camera naar 's werelds meest mobiele verwisselbare lenscamerasysteem. De aanbieding is geldig voor de volgende Olympus-producten:
OM-D cameras E-M5 Mark II and E-M10 Mark III (alleen body en kitversies) evenals de M.Zuiko-lenzen ED 9-18mm F4.0-5.6, ED 12mm F2.0, 17mm F1.8, ED 60mm F2.8 Macro, ED 75mm F1.8 en ED 75-300mm F4.8-6.7 II.
Deelnemende landen, dealers, registratie en algemene voorwaarden op https://bonus.olympus.eu.

Camera's & Lenzen
  • Delen:
1_social network_insta_1080x1920_EN_en

Leg uw volgende reis vast met 's werelds meest mobiele verwisselbare lenscamerasysteem! Met de lichte, compacte Olympus OM-D camera's en M.Zuiko lenzen kan iedereen dat speciale moment op reis of met hun geliefden vastleggen.

Klanten die tussen 1/10/2018 en 15/1/2018 één van de in aanmerking komende producten kopen bij deelnemende dealers, geven recht op de hieronder vermelde cashbackvergoeding. De vergoedingen kunnen gecombineerd worden; claims moeten uiterlijk op 15/2/2019 bij Olympus worden ingediend via https://bonus.olympus.eu.

De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

In aanmerking komende OM-D cameramodellen

OM-D E-M5 Mark II (100 EUR cashback): Net als alle modellen in de Olympus OM-D-reeks, is de E-M5 Mark II gebouwd om te presteren op vlak van snelheid, precisie en beeldkwaliteit. Deze camera voor veeleisende creatieve fotoliefhebbers bevat het beroemde Olympus 5-assige beeldstabilisatiesysteem (IS) om alle mogelijke onscherpte te compenseren, waardoor hij ideaal is om haarscherpe foto's en films te maken in weinig licht, zonder dat u een statief nodig hebt.

OM-D E-M10 Mark III (100 EUR cashback): De OM-D E-M10 Mark lll is ontworpen om starters en liefhebbers van fotografie aan te moedigen het plezier van fotografie te ontdekken. Dankzij vier camera- assistentieopnamemodi kunnen zelfs beginnende fotografen onderweg prachtige foto's en video's maken.

In aanmerking komende M.Zuiko-lenzen

M.Zuiko Digital ED 9-18mm F4.0-5.61 (100 EUR cashback): Met een gewicht van slechts 155 g en een totale lengte van slechts 49,5 mm, voegt deze ultra-brede hoeklens, als ondersteuning van de snelle contrast AF van de OM-D camera's, een nieuwe dimensie toe voor ambitieuze fotografen die licht willen reizen.

135mm equivalent: 18-36 mm.

M.Zuiko Digital ED 12mm F2.02 (100 EUR cashback): Deze compacte lens, verpakt in een hoogwaardige, slank metalen body, is ideaal voor het maken van groothoekfoto's bij weinig licht en zonder flitser. Deze lens is uitgerust met het Manual Focus Clutch-mechanisme, waardoor het handmatig scherpstellen soepeler verloopt. Een speciale lenselementcoating halveert afleidende en ongewenste reflecties in vergelijking met een conventionele coating.

235mm equivalent: 24mm.

M.Zuiko Digital 17mm F1.83 (75 EUR cashback): Uitstekende beeldkwaliteit in een lichtgewicht en uiterst compacte vorm. Deze 17 mm lens biedt een groot, ultrahelder F1.8 diafragma voor statiefvrij fotograferen bij weinig licht en het unieke Fast Focus Clutch-mechanisme. Met de geavanceerde Movie & Stills Compatible (MSC) autofocussing- en speciale ZERO-coating van deze lens kunnen gebruikers gemakkelijk de gewenste resultaten van hoge kwaliteit vastleggen.

335mm equivalent: 34 mm.

M.Zuiko Digital ED 60mm F2.8 Macro4 (75 EUR cashback): Deze macrolens blinkt uit in beeldkwaliteit, veelzijdigheid en veerkracht. Hiermee zijn op korte termijn beelden te krijgen in ware (1:1) levensgrootte met scherpe details en cirkelvormige bokeh. De 60mm F2.8 Macro-lens heeft een stof- en spatwaterdichte body en speciale coating voor de lenselementen, zodat je tijdens de zomerregens of in barre winterse weersomstandigheden betrouwbare resultaten krijgt.

435mm equivalent: 120mm.

M.Zuiko Digital ED 75mm F1.85 (100 EUR cashback): Elke amateurfotograaf die geïnteresseerd is in het maken van portretten en indoor foto's zal zeker de voordelen van deze prime lens oogsten. Met een helder open diafragma van F1.8 levert ze een ongeëvenaarde beeldkwaliteit met een scherp contrast, precisie van rand tot rand, hoge resolutie en lage aberratie.

535mm equivalent: 150mm.

M.Zuiko Digital ED 75-300mm F4.8-6.7 II6 (100 EUR cashback): Extreme telefotoprestaties voor het dichterbij brengen van verre onderwerpen. Deze verrassend compacte lens bevat een fluisterstille scherpstelmotor en snelle scherpstelfunctie.

635mm equivalent: 150-600mm.

Elke Olympus camera en lens wordt geleverd met een gratis zes maanden

garantie-uitbreiding* bij registratie via het www.my.olympus.eu platform.

Productspecificaties kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Raadpleeg de website van Olympus op www.olympus-europa.com voor de laatste specificaties.

*Zes maanden bovenop de wettelijke garantie in het land van aankoop.

Downloads

Contact