Onze doelstelling en kernwaarden

Al onze activiteiten zijn gebaseerd op onze bedrijfsfilosofie, die bestaat uit onze doelstelling en onze kernwaarden.

  • Delen:
wheel_web_EN

Wat maakt ons bij Olympus trots?

Ondersteunen van baanbrekende medische procedures en een bedrijf zijn die door alle belanghebbenden wordt gewaardeerd om onze kwaliteit en innovatie.

Maar het gaat niet alleen om wat we doen, maar ook hoe we het doen.

Wij stellen patiënten centraal in alles. Omdat onze focus op patiënten ligt, houden we bij het ontwikkelen van zinvolle oplossingen op een zorgvuldige wijze rekening met de realiteit waarmee patiënten, klanten en gezondheidszorgsystemen worden geconfronteerd.

In ons streven om conventies te trotseren en voorop te blijven lopen, proberen we voortdurend nieuwe dingen uit. Omwille van innovatie die het leven van patiënten verbetert, zoeken we naar nieuwe manieren om dingen beter te maken.

Wij omarmen eigenaarschap van ons werk en bevorderen samenwerking tussen functies en regio's om waarde aan de samenleving te blijven bieden en impact te kunnen maken. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en krijgen dingen voor elkaar.

Een samenwerking bloeit op als we alle individuen met respect behandelen en met empathie verschillende perspectieven aanmoedigen. Wij geven om elkaar en werken samen.

En we verdienen het vertrouwen van anderen door uitmuntendheid en hoge kwaliteit te leveren en door van onze fouten te leren. Om integriteit in al onze interacties te verankeren, doen we het juiste.

Zo maken we het leven van mensen gezonder, veiliger en completer.

Contact opnemen

Voor aanvullende informatie en het beantwoorden van vragen kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

Olympus in Nederland

Olympus Nederland B.V.
Siriusdreef 72
2132 WT Hoofddorp
Overige adressen