Onze focus

Olympus ziet zichzelf als onderdeel van de maatschappij. Als maatschappelijk verantwoorde onderneming gaan wij maatschappelijke uitdagingen aan op de gebieden waar onze sterke punten als onderneming liggen en waar wij onze knowhow kunnen inzetten. Met onze activiteiten en onze steun aan geselecteerde non-profitorganisaties willen wij positieve resultaten voor mensen bereiken en waardevolle kansen creëren.

  • Delen:

Onze activiteiten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen in de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) zijn gericht op gezondheidszorg, onderwijs en toekomstige loopbanen. Om onze bijdrage aan een groene aarde te leveren, streven wij naar een verantwoorde en duurzame benadering bij het gebruik van hulpbronnen en technologieën en bij de ontwikkeling van productoplossingen voor onze klanten. Daarnaast zijn wij betrokken bij humanitaire en charitatieve initiatieven om medische zorg en de toegang tot medische zorg te bewerkstellingen bij rampen. Als Olympus Volunteers kunnen onze medewerkers deelnemen aan een EMEA-breed bedrijfsvrijwilligersprogramma: maximaal twee werkdagen per jaar kunnen ze hun tijd, energie, vaardigheden en kennis inzetten ten behoeve van het welzijn van mens of het milieu.

Onze richtlijnen

Onze missie om het leven van mensen gezonder, veiliger en tevredener te maken en onze gedragscode vormen samen de basis van onze bedrijfsactiviteiten. Wij blijven ons ook inzetten voor de naleving van de tien basisprincipes van het Global Compact van de VN op de gebieden van onder meer mensenrechten, arbeid - in het bijzonder arbeidsrechten en arbeidsveiligheid -, milieu en de bestrijding van corruptie.

Contact opnemen

Voor aanvullende informatie en het beantwoorden van vragen kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

Olympus in Nederland

Olympus Nederland B.V.
Siriusdreef 72
2132 WT Hoofddorp
Overige adressen