Bedrijfsprofiel

Olympus is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van optische en digitale precisietechnologie en biedt innovatieve oplossingen voor geavanceerde medische systemen, digitale camera's en wetenschappelijke toepassingen. De bekroonde producten van de onderneming zijn essentieel bij het opsporen, voorkomen en genezen van ziekten, het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek en het artistiek vastleggen van het leven.

  • Delen:

Dankzij onze aandacht voor details staat Olympus bekend om zijn hoogwaardige producten en diensten.

Info over Olympus Nederland

In Nederland wordt Olympus vertegenwoordigd door Olympus Nederland B.V., een dochteronderneming van Olympus Europa SE & CO. KG. De onderneming is gevestigd in Leiderdorp, ongeveer 30 kilometer van Amsterdam, en is verantwoordelijk voor de marketing en sales op de Nederlandse markt.

Bedrijfsstructuur

De organisatie van Olympus en zijn talrijke dochterondernemingen omvat verkoopkantoren, productiebedrijven en service- en reparatiefaciliteiten. De salesorganisatie is opgedeeld in vier divisies:

  • De divisie Medische Systemen is het grootste vakgebied van Olympus en biedt ultramoderne diagnostische en therapeutische technologieën, van endoscopen tot elektrochirurgische apparaten.
  • De divisie Wetenschappelijke Toepassingen biedt een breed scala aan innovatieve instrumenten en diensten voor professionals uit de wetenschap en de industrie, zoals life science microscopen en industriële testtechnologie.
  • De divisie Consumentenproducten streeft ernaar om de meest waardevolle momenten in het leven vast te leggen. Voorbeelden hiervan zijn spiegelloze camerasystemen, zoals de OM-D- en PEN-serie, hoogwaardige audiorecorders en professionele dicteerapparaten.
  • De divisie Corporate is verantwoordelijk voor alle gecentraliseerde functies, zoals Finance en Controlling, Human Resources en IT.

Het communicatiesymbool van Olympus

Het gecombineerde logo van Olympus met het gele ondersteunende element (opto-digitaal patroon) staat bekend als het communicatiesymbool van Olympus. Het ontwerp visualiseert het merk Olympus.

Het logo van Olympus wordt al sinds 1970 gebruikt en is zorgvuldig ontworpen om hoogwaardige kwaliteit en verfijning te communiceren. Het opto-digitale ontwerp levert een beeld van licht op dat zich oneindig kan uitbreiden. Het is een weergave van de opto-digitale technologie en dynamische innovatieve mogelijkheden die zo kenmerkend zijn voor Olympus.

Dit communicatiesymbool heeft een belangrijk functie: het laat zien dat Olympus achter zijn producten staat en vertegenwoordigt daarnaast het merkimago van Olympus.

FirstSpirit_1538047709291olympus without claim RGB L

Contact opnemen

Voor aanvullende informatie en het beantwoorden van vragen kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op
Overige adressen