Bedrijfsprofiel

Olympus heeft een passie voor het creëren van klantgerichte oplossingen voor de industrie van medische, levenswetenschappelijke en industriële apparatuur. Al meer dan 100 jaar richt Olympus zich erop het leven van mensen gezonder, veiliger en tevredener te maken. Onze producten helpen bij het diagnosticeren, voorkomen en behandelen van ziekten, verder wetenschappelijk onderzoek en het beschermen van onze samenleving.

  • Delen:

Dankzij onze aandacht voor details staat Olympus bekend om zijn hoogwaardige producten en diensten.

Info over Olympus Nederland

In Nederland wordt Olympus vertegenwoordigd door Olympus Nederland B.V., een dochteronderneming van Olympus Europa SE & CO. KG. De onderneming is gevestigd in Leiderdorp, ongeveer 30 kilometer van Amsterdam, en is verantwoordelijk voor de marketing en sales op de Nederlandse markt.

Bedrijfsstructuur

De organisatie van Olympus en zijn talrijke dochterondernemingen omvat verkoopkantoren, productiebedrijven en service- en reparatiefaciliteiten. De verkooporganisatie is onderverdeeld in drie divisies:

  • De divisie Medical Systems, het grootste bedrijfssegment van Olympus, biedt klanten diagnostische en therapeutische technologieën, variërend van endoscopen tot professionele beeldvormingssystemen.
  • De divisie Scientific Solutions biedt een breed scala aan innovatieve producten en diensten voor de wetenschap (levenswetenschappelijke oplossingen) en de industrie (industriële oplossingen). Deze omvatten onze geavanceerde microscopen en industriële testsystemen.
  • De Corporate Division is verantwoordelijk voor alle kernactiviteiten zoals de financiën en administratie, HR en IT.

Het communicatiesymbool van Olympus

Het gecombineerde logo van Olympus met het gele ondersteunende element (opto-digitaal patroon) staat bekend als het communicatiesymbool van Olympus. Het ontwerp visualiseert het merk Olympus.

Het logo van Olympus wordt al sinds 1970 gebruikt en is zorgvuldig ontworpen om hoogwaardige kwaliteit en verfijning te communiceren. Het opto-digitale ontwerp levert een beeld van licht op dat zich oneindig kan uitbreiden. Het is een weergave van de opto-digitale technologie en dynamische innovatieve mogelijkheden die zo kenmerkend zijn voor Olympus.

Dit communicatiesymbool heeft een belangrijk functie: het laat zien dat Olympus achter zijn producten staat en vertegenwoordigt daarnaast het merkimago van Olympus.

olympus without claim RGB L

Contact opnemen

Voor aanvullende informatie en het beantwoorden van vragen kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

Olympus in Nederland

Olympus Nederland B.V.
Simon Smitweg 18
2353 GA Leiderdorp
Overige adressen