Werken bij Olympus

Olympus biedt innovatieve medische technologie, digitale camera's en toepassingen op het gebied van wetenschap en industrie en is daarmee een toonaangevende internationale fabrikant van optische en digitale precisietechnologieën. Onze uitgesproken passie is om onze bekroonde high-tech producten te gebruiken om mensen over de hele wereld een gezonder, veiliger en tevredener leven te geven. Het hoofdkantoor van de Olympus Group bevindt zich in Tokio en het hoofdkantoor voor de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika is gevestigd in Hamburg. Alleen al in Europa is Olympus in ongeveer 30 landen aanwezig.

  • Delen:
Working at Olympus

Groei samen met Olympus

Doorlopende groei is belangrijk voor ons, niet alleen voor onze onderneming, maar ook voor uw eigen ontwikkeling. We beseffen namelijk dat Olympus alleen succesvol kan zijn als onze medewerkers dat ook zijn. We willen dat u met ons meegroeit en bieden u vanaf het begin ruimte voor ideeën en eigen verantwoordelijkheid. We helpen u om uw persoonlijke vaardigheden en professionele kennis op een systematische manier te vergroten.

Kom werken in een unieke bedrijfscultuur

We hebben een eerlijke, oprechte en prestatiegerichte cultuur uiteengezet in onze "Cultural Statement". Dit vormt een vast onderdeel van onze bedrijfsfilosofie en wordt actief uitgedragen door onze medewerkers.

Er liggen drie basisprincipes ten grondslag aan onze cultuur:

  • Onze klanten vormen het middelpunt van onze aandacht, waardoor we hun behoeften kunnen herkennen en begrijpen en hen te allen tijde de beste producten, diensten en oplossingen kunnen bieden.
  • We respecteren, ondersteunen en investeren in onze medewerkers, onder meer door middel van een open en respectvolle sfeer en duidelijke inzet voor diversiteit.
  • We streven naar operationele uitmuntendheid door open te staan voor verandering, onszelf voortdurend nieuwe uitdagingen te stellen en gebruik te maken van de nieuwste technologieën om zowel klanten als medewerkers te ondersteunen.

Contact opnemen

Voor aanvullende informatie en het beantwoorden van vragen kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op
Overige adressen