Werken bij Olympus

Olympus heeft een passie voor het creëren van klantgerichte oplossingen voor de industrie van medische, levenswetenschappelijke en industriële apparatuur. Onze uitgesproken passie is om onze bekroonde high-tech producten te gebruiken om mensen over de hele wereld een gezonder, veiliger en tevredener leven te geven. Het hoofdkantoor van de Olympus Group bevindt zich in Tokio en het hoofdkantoor voor de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika is gevestigd in Hamburg. Alleen al in Europa is Olympus in ongeveer 30 landen aanwezig.

  • Delen:
Working at Olympus

Groei mee met Olympus

Constante groei is belangrijk voor ons, niet alleen wat betreft ons bedrijf, maar ook wat betreft uw ontwikkeling. We weten namelijk dat Olympus enkel succesvol kan zijn als onze medewerkers dat ook zijn. We willen u met ons laten meegroeien: wij geven uw ideeën de ruimte, geven u in een vroeg stadium verantwoordelijkheid en helpen u uw persoonlijke vaardigheden en professionele kennis op een systematische manier uit te breiden.

Werk in een unieke bedrijfscultuur

Ons eerlijke, oprechte en prestatiegerichte cultuur wordt ook weerspiegeld in de Kernwaarden van Olympus. Deze waarden zijn integraal deel van onze bedrijfsfilosofie en worden door onze werknemers actief uitgedragen.

Onze cultuur wordt door vijf kernwaarden ondersteund:

  • Integriteit: Wij zijn betrouwbaar en handelen te goeder trouw
  • Empathie: Wij geven om onze belanghebbenden
  • Langetermijnvisie: Wij kijken verder dan vandaag en bieden waarde op termijn
  • Flexibiliteit: Wij stellen de status quo ter discussie met een open blik, focus en snelheid
  • Eenheid: Wij staan sterker wanneer we als een team samenwerken

Contact opnemen

Voor aanvullende informatie en het beantwoorden van vragen kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

Olympus in Nederland

Olympus Nederland B.V.
Siriusdreef 72
2132 WT Hoofddorp
Overige adressen