Professionals bij Olympus

Onze bedrijfsdivisies Medical Systems en Scientific Solutions bieden u tal van ontwikkelingsmogelijkheden op een internationale markt.

  • Delen:
Professionals

Actief de toekomst uitstippelen

Heeft u al enkele jaren werkervaring, een resultaatgerichte en klantgerichte aanpak en bent u een echte teamplayer? Dit zijn positieve eigenschappen die u nodig heeft als u bij Olympus aan de slag wilt gaan. Wij zoeken mensen die enthousiast worden van onze producten en onze bedrijfscultuur en die met plezier verantwoordelijkheid op zich nemen. Kortom, mensen die een verschil willen maken in hun leven. Als u zich hierin herkent, kunnen wij u een breed scala aan mogelijkheden bieden, waarbij u uw sterke punten op professioneel én persoonlijk vlak kunt inzetten en elke dag fascinerende uitdagingen kunt tackelen.

Een breed scala aan mogelijkheden

De "Olympus Spirit" maakt het verschil. Bij ons kunt u profiteren van een internationale werkomgeving met groeiambities. Tegelijkertijd bieden we u een platte organisatiestructuur en creatieve vrijheid. Zo kunt u een actieve rol spelen en eigen ideeën inbrengen. Onze belangrijkste divisies, Medische Systemen en Wetenschappelijke Toepassingen, bieden u uiteenlopende opties. Ontdek welke vakgebieden en taken uw hart sneller doen kloppen en we zullen ervoor zorgen dat u vanaf dag 1 er vol tegenaan kunt gaan.

De perfecte baan voor u

Of u nu al een duidelijk idee heeft over uw carrièreontwikkeling of dit nog aan het onderzoeken bent, wij vinden het belangrijk dat u uw eigen pad volgt. Wij helpen u niet alleen om uw specialistische kennis te vergroten, maar ook met uw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld via de Olympus Leadership Academy of het JuMP-programma, dat gerichte ondersteuning biedt aan toptalenten.

Contact opnemen

Voor aanvullende informatie en het beantwoorden van vragen kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

Olympus in Nederland

Olympus Nederland B.V.
Siriusdreef 72
2132 WT Hoofddorp
Overige adressen