Kom ons team bij Olympus versterken

True to life

Als wereldwijd medtechbedrijf zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om ons te helpen de medische technologie te verbeteren voor onze klanten. Bij Olympus vinden we dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om alles uit het leven te halen. Deze filosofie noemen we: True to Life. True to Life is een belangrijk deel van onze doelstelling om het leven van mensen gezonder, veiliger en tevredener te maken. Dit geldt in het bijzonder voor onze medewerkers, die de kern van ons succes vormen. Als je deel wilt uitmaken van onze reis, solliciteer dan vandaag!

Hikers_3

Over ons

Olympus is een wereldwijd bedrijf dat zijn oorsprong heeft in Japan en zich in 100 jaar heeft ontwikkeld met meer dan 30.000 medewerkers in bijna 40 landen. Met behulp van onze technologie maken we het onzichtbare zichtbaar. Met producten van Olympus worden 4 van de 5 meest voorkomende soorten kanker behandeld en in totaal meer dan 100 verschillende ziekten en aandoeningen. Met een wereldwijd marktaandeel van 70% is Olympus leider in gastro-intestinale endoscopische apparatuur. Lees meer over onze producten. Als bedrijf zetten we onze reis van wereldwijde transformatie voort, die zowel boeiend als uitdagend is. Onze teams worden steeds internationaler en diverser en we ontwikkelen ons in de richting van nieuwe en flexibelere manieren van werken. Olympus omarmt verandering in alle opzichten en onze mensen staan centraal bij het vormgeven van onze toekomst. Als wereldwijd werkgever en topwerkgever in EMEA zijn we de juiste keuze voor iedereen die het verschil wil maken.

Onze kernwaarden worden gedeeld door alle medewerkers van Olympus wereldwijd. Ze komen tot uiting in de manier waarom we samenwerken, zowel binnen Olympus als met onze klanten en partners. Onze werkwijze begint met patiëntfocus, integriteit, innovatie, impact en empathie.

Bij Olympus geloven we in de kracht van teamwork en samenwerking om creativiteit te benutten en de best mogelijke oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten. Daarnaast hechten we waarde aan de voordelen van zelf kunnen kiezen waar we fysiek werken. Daarom bieden we veel flexibiliteit met betrekking tot werkplekken en -tijden, waaronder mogelijkheden om op afstand te werken in overeenstemming met de functievereisten. In dienst komen bij Olympus betekent ook toegang krijgen tot vele mogelijkheden om tijdens werktijd zelf uw ontwikkeling te sturen en te bevorderen. Zo kunt u tijdens het werk leren van anderen en leren via het formele trainingsaanbod. U heeft onbeperkte toegang tot meer dan 16.000 cursussen op het LinkedIn Learning-platform. Daarnaast is er een brede selectie leiderschapstrainingen beschikbaar voor iedereen, van mensen met leiderschapsambities tot senior leidinggevenden. Leren en gebruikmaken van nieuwe kansen heeft altijd een sleutelrol gespeeld in onze geschiedenis. Dankzij dit proces werd op basis van een idee de eerste gastrocamera van Olympus ontwikkeld en dit heeft uiteindelijk geleid tot onze hedendaagse geavanceerde productenportfolio.

Bij Olympus hechten we waarde aan de diversiteit die elke van onze collega's inbrengt in de organisatie. We streven ernaar ervoor te zorgen dat iedereen het gevoel heeft dat ze eerlijk en respectvol behandeld worden, dat iedereen een stem heeft, zich geaccepteerd en verbonden voelen en vol zelfvertrouwen en geïnspireerd zijn. We dragen bij aan de maatschappij door het leven van mensen gezonder, veiliger en tevredener te maken – zowel door onze bedrijfsvoering als door liefdadigheidsbijdragen aan de maatschappij. We zijn erop gericht om mensen in staat te stellen levens te verbeteren. We creëren daarbij een duurzaam effect op de sociale uitdagingen waar we vandaag de dag en in de toekomst voor staan. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld betaald verlof opnemen voor bedrijfsvrijwilligersdagen. Meer informatie over CSR.

We bieden een breed scala aan voordelen, zoals mogelijkheden om op afstand te werken, opleidings- en ontwikkelingskansen, programma's ten behoeve van de fysieke en mentale gezondheid, voordelen op het gebied van financiële veiligheid, gesubsidieerde voedingsmiddelen en dranken, evenals openbaar vervoers- en sportabonnementen, ondersteuning voor kinderopvang en een internationale werkomgeving.*

*Regionale verschillen kunnen van toepassing zijn.

Maak kennis met onze mensen

Ons EMEA-hoofdkantoor: een moderne omgeving die is gericht op samenwerking

Ons EMEA-hoofdkantoor in het centrum van Hamburg, Duitsland biedt een inspirerende werkomgeving aan meer dan 1200 medewerkers. Het moderne kantorencomplex is een plek die medewerkers, producten en het merk verenigt. Het biedt een verscheidenheid aan verschillende ruimtes, waarvan het ontwerp en de inrichting is aangepast aan de behoeften van medewerkers en dat flexibele en hybride manieren van samenwerking mogelijk maakt. Er zijn tal van creatieve gebieden en open ruimtes die de ideale werkomgeving bieden voor functieoverschrijdende communicatie en creatief en innovatief werk, zodat we de beste oplossingen kunnen ontwikkelen voor onze klanten.

In het gebouw bevindt zich ook het Olympus Medical Training Center. Zowel medewerkers als klanten kunnen hier in theorie en praktijk de medische technologie ervaren en oefenen in een ultramoderne medische trainingsomgeving, zodat we optimale patiëntenzorg en -veiligheid kunnen waarborgen.

Bekijk hier onze andere locaties

Contact opnemen

Voor aanvullende informatie en het beantwoorden van vragen kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

Olympus in Nederland

Olympus Nederland B.V.
Siriusdreef 72
2132 WT Hoofddorp
Overige adressen