Industriële toepassingen

  • Delen:
Industrial solutions: the portable flaw detector EPOCH 6LT in use at a construction site

Olympus levert 's werelds meest toonaangevende, niet-destructieve oplossingen voor inspectie en meting. Wij ontwikkelen hulpmiddelen en technologieën die de veiligheid, borging, kwaliteit en productiviteit bevorderen.

Nieuwste technologieën voor de industrie

Olympus biedt wetenschappelijke toepassingen op basis van innovatieve producten en diensten die inspelen op de steeds veranderende behoeften en die de verwachtingen van industriële professionals ruimschoots overtreffen. Onze industriële toepassingen variëren van microscopen voor materiaalonderzoek en industriële videoscopen tot apparatuur voor niet-destructief onderzoek en XRF-analysers. Ze worden veel gebruikt voor kwaliteitscontrole, inspecties en metingen. Technologieën van Olympus helpen klanten vooruit op het gebied van bijvoorbeeld productie, onderhoud, milieu & natuurlijke hulpbronnen. Olympus technologie draagt bovendien bij aan de kwaliteit van producten en aan de veiligheid van infrastructuur en faciliteiten.

Productlijnen

  • Niet Destructief Onderzoek Instrumentatie (NDT/NDO-instrumenten)
  • XRF-analysers (röntgenfluorescentie) en XRD-analysers (röntgendiffractie)
  • Videoscopen en boroscopen
  • Industriële microscopen

Meer over dit bedrijfsonderdeel

Contact opnemen

Voor aanvullende informatie en het beantwoorden van vragen kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

Olympus in Nederland

Olympus Nederland B.V.
Siriusdreef 72
2132 WT Hoofddorp
Overige adressen